Het laatste Viega nieuws

Op deze pagina kunt u de laatste nieuwsberichten van Viega lezen. Heeft u vragen naar aanleiding van een van de artikelen? Neem dan gerust contact met ons op! 

Het opnieuw in gebruik nemen drinkwaterinstallatie

 

Om de drinkwaterkwaliteit te kunnen garanderen, moet rekening worden gehouden met drie belangrijke en elkaar beïnvloedende factoren: waterverversing, watertemperatuur en de doorstroming van leidingen. Deze factoren verdienen extra aandacht nu de lock-down door het Covid-19 virus stapje voor stapje wordt opgeheven. Viega geeft enkele tips waar u rekening mee moet houden.

Tips

Next generation gereedschapkoffers

 

 

 

Viega heeft een nieuw gereedschapskoffersysteem geïntroduceerd. De gereedschapskoffers lenen zich niet alleen voor bestaande persmachines maar zijn ook voorbereid op toekomstige generaties persmachines. Kenmerkend zijn de universele uitvoering en de verbeterde ergonomie.

Lees meer

Niet vergeten regelmatig spoelen

 

 

 

Nu horecagelegenheden geen bezoekers meer mogen ontvangen en het dagelijkse leven  in veel openbare omgevingen stil komt te liggen, is het goed om even stil te staan bij de drinkwaterkwaliteit. In dit artikel zijn enkele tips voor u samengebracht. 

Tips

Highlights Prevista

 

 

 

De belangstelling voor het nieuwe Prevista voorwandsysteem is groot en het aantal toepassingen van de drie Prevista-varianten neemt in snel tempo toe. Viega heeft daarom 6 tips voor Prevista voor u op rij gezet.

6 tips

Online tool Prevista Dry Plus

 

Viega biedt sinds kort een online tool waarmee Prevista Dry Plus, de speciale uitvoering van het voorwandsysteem voor railmontage, kan worden geconfigureerd en geselecteerd. De nieuwe online configurator van Viega leidt de installateur in drie simpele ontwerp- en berekeningstappen naar het gewenste eindresultaat.

Online tool

Hygiënische oplossing combineert vorm, functie en technologie

 

Met meer dan 50 standaard leverbare wc-bedieningsplaten biedt Viega individueel design voor elke badkamerambiance. Bovendien worden voor alle Visign-bedieningsplaten materialen gebruikt die bijzonder gemakkelijk te reinigen zijn. Maximale hygiëne wordt bereikt met de Visign for More 205 sensitive en de Visign for Style 25 sensitive. Bij deze bedieningsplaten wordt de spoeling contactloos geactiveerd.

LEES MEER

Handig van Viega: aanlasstuk als overgang van dikwandige naar dunwandige leiding-systemen

 

Een veel voorkomende situatie voor installateurs: op een dikwandige leiding moet met een T-stuk een aansluiting naar een dunwandige leiding worden gemaakt. Viega biedt hiervoor nu een handige en snelle oplossing met het Prestabo aanlasstuk.

LEES MEER

Fonterra Smart Control met wisselfunctie maakt koeling mogelijk

Met het Fonterra Smart Control regelsysteem voor vloerverwarming kunnen kamers in woningen of bedrijven energiezuinig worden verwarmd. Sinds kort kan het regelsysteem automatisch worden ingesteld om te koelen. Eén signaal vanuit de koude-opwekker is daarvoor voldoende. Daarvoor is niet meer nodig dan een kleine relaiskast met wisselcontact. De montage kan eenvoudig achteraf plaatsvinden op de Fonterra Smart Control basisunit die sinds dit jaar wordt uitgeleverd.

LEES MEER