Terugdraaien Terugdraaien

Het laatste Viega nieuws

Op deze pagina kunt u de laatste nieuwsberichten van Viega lezen. Heeft u vragen naar aanleiding van een van de artikelen? Neem dan gerust contact met ons op! 

Het opnieuw in gebruik nemen drinkwaterinstallatie

Om de drinkwaterkwaliteit te kunnen garanderen, moet rekening worden gehouden met drie belangrijke en elkaar beïnvloedende factoren: waterverversing, watertemperatuur en de doorstroming van leidingen. Deze factoren verdienen extra aandacht nu de lock-down door het Covid-19 virus stapje voor stapje wordt opgeheven. Viega geeft enkele tips waar u rekening mee moet houden.

Tips

Next generation gereedschapkoffers

Viega heeft een nieuw gereedschapskoffersysteem geïntroduceerd. De gereedschapskoffers lenen zich niet alleen voor bestaande persmachines maar zijn ook voorbereid op toekomstige generaties persmachines. Kenmerkend zijn de universele uitvoering en de verbeterde ergonomie.

Lees meer

Niet vergeten regelmatig spoelen

Nu horecagelegenheden geen bezoekers meer mogen ontvangen en het dagelijkse leven  in veel openbare omgevingen stil komt te liggen, is het goed om even stil te staan bij de drinkwaterkwaliteit. In dit artikel zijn enkele tips voor u samengebracht. 

Tips

VSK Beursactie

Viega grijpt de vakbeurs VSK aan voor een fantastische beursactie. Meedoen is heel eenvoudig! In het Viega Journaal dat u een dezer dagen ontvangt is een speciale voucher opgenomen, lever de ingevulde voucher in op de Viega stand in hal 8.

VSK

Highlights Prevista

De belangstelling voor het nieuwe Prevista voorwandsysteem is groot en het aantal toepassingen van de drie Prevista-varianten neemt in snel tempo toe. Viega heeft daarom 6 tips voor Prevista voor u op rij gezet.

6 tips

Online tool Prevista Dry Plus

Viega biedt sinds kort een online tool waarmee Prevista Dry Plus, de speciale uitvoering van het voorwandsysteem voor railmontage, kan worden geconfigureerd en geselecteerd. De nieuwe online configurator van Viega leidt de installateur in drie simpele ontwerp- en berekeningstappen naar het gewenste eindresultaat.

Online tool
Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website voor u zo prettig mogelijk te maken, de website te kunnen verbeteren en statistische gegevens te verzamelen. De cookies worden niet gebruikt om gebruikersprofielen aan te maken. Aanvullende informatie vindt u in onze Privacy policy