Prevista 6 highlights

Eén uniforme spoeltechniek voor alle Prevista-elementen

In alle Viega Prevista-elementen worden dezelfde inbouwreservoirs toegepast. De spoeltechniek is altijd gelijk - onafhankelijk van bouwhoogte en -diepte. Dat vereenvoudigt niet alleen de montage op locatie maar biedt tot aan de uiteindelijke afwerking ook de vrijheid om een bedieningsplaat naar keuze te selecteren.

Compatibel met alle bedieningsplaten

Alle Viega bedieningsplaten zijn met alle Viega Prevista-inbouwreservoirs te combineren en achteraf verwisselbaar. Het assortiment bevat meer dan 50 verschillende bedienings- en urinoirplaten.

Geïntegreerde spoelstroombegrenzer

Voor een optimale spoelstroom zorgt een gepatenteerde spoelstroombegrenzer. Daarmee kan de spoeling van het Viega Prevista inbouwreservoir probleemloos worden afgestemd op uiteenlopende WC-keramieken, ook randloze keramieken.

Alle gele componenten zijn zonder gereedschap te installeren

Alle beweegbare en handmatig te monteren onderdelen zijn geel gekleurd. Zo is één oogopslag duidelijk wat handmatig kan worden gemonteerd. Een voorbeeld daarvan zijn de schuifelementen op het afvoerventiel waarmee de volledige of gedeeltelijke spoeling wordt ingesteld alsook de instelbare spoelstroombegrenzer of de bevestiging van het vulventiel.

Klik op de play-button om de Prevista highlights animatie film te bekijken.

Flexibel te installeren aan de wand, in staanders of met rails

Door de nieuwe platformstrategie kent het nieuwe Viega Prevista voorwandsysteem alleen nog onderscheid tussen de droogbouwsystemen Prevista Dry en Prevista Dry Plus en Prevista Pure voor de natbouw. Ook het aantal losse onderdelen verminderde met de komst van het Viega Prevista programma.

Voorgeïnstalleerde douche-WC-aansluiting

Standaard voorbereid op de toekomst; extra comfort in een handomdraai.

Ervaar Prevista op de VSK beurs

Prevista product website

Alles wat u wilt weten over Prevista

Download hieronder de brochure

Direct naar de product catalogus

Prevista Dry