Matzwarte urinoirbedieningsplaten voor Prevista voorwandelementen

Voor de Prevista voorwandelementen van Viega is een ruime keuze aan Visign bedieningsplaten leverbaar. Sinds kort worden ook urinoirbedieningsplaten geleverd in de uitvoering matzwart.

Met de combinatie van Prevista voorwandelementen en Visign bedieningsplaten brengt Viega eersteklas techniek en fraai design in optimale balans. In alle Viega Prevista-elementen met standaardhoogte van 1120 mm worden dezelfde inbouwreservoirs toegepast. De spoeltechniek is altijd gelijk - onafhankelijk van bouwhoogte en -diepte. Dat vereenvoudigt niet alleen de montage op locatie maar biedt tot aan de uiteindelijke afwerking ook de vrijheid om een bedieningsplaat naar keuze te selecteren.

Drie nieuwe urinoirbedieningsplaten

Alle Viega bedieningsplaten zijn met alle Viega Prevista-inbouwreservoirs te combineren en achteraf verwisselbaar. En de keuze is daarbij ronduit ruim te noemen. Seriematig worden maar liefst meer dan 50 verschillende designvarianten geleverd. Daar worden nu drie urinoirbedieningsplaten aan toegevoegd.

Het gaat daarbij om de matzwarte uitvoeringen van de vierkante bedieningsplaten Visign for Style 20 en Visign for Style 21 met handmatige spoelbediening aan de voorzijde en de Visign for More 200 met contactloze infrarood-spoelbediening. Deze laatste is voorzien van Viega Hygiene-functie en start naar keuze na 1, 12, 24, 72 of 168 uur stilstand automatisch een spoeling.

Prevista urinoirelementen

Viega Prevista biedt verschillende urinoirelementen. De eerste, op hoogte van 1120 tot 1300 mm installeerbare versie kan met alle urinoirtypen worden gecombineerd. Het tweede, 1300 mm hoge element met telescopische wateraansluiting, is snel te monteren en voor veel gangbare urinoirs geschikt.