Over ons

Viega. Höchster Qualität verbunden.

Wij eisen van onszelf dat wij elke dag weer boven onszelf uitstijgen. Door de dialoog met onze klanten aan te gaan en nog betere producten en diensten te ontwikkelen. En door onze onderneming klaar te maken voor de toekomst zonder onze eigen geschiedenis uit het oog te verliezen.

Bij alles wat wij doen, heeft de kwaliteit de hoogste prioriteit. En dat niet pas sinds gisteren, maar al 120 jaar lang. Toen het allemaal begon met de visie om de installatietechniek radicaal te veranderen. Met wereldwijd bijna 5.000 werknemers zijn wij inmiddels marktleider. Toch zijn wij een familiebedrijf gebleven dat zijn eigen normen bepaalt. Alleen op die manier kunnen wij wereldwijd kwaliteit “made in Germany“ garanderen en producten van topniveau aanbieden.

Wij vinden het heel belangrijk om onze klanten te ondersteunen bij hun dagelijkse werk. Wij stemmen materialen, techniek en comfort op elkaar af, nemen de tijd voor kwaliteitsborging en investeren in onderzoek en ontwikkeling. Het resultaat is een perfect op elkaar afgestemd systeem dat uit meer dan 17.000 artikelen bestaat die zowel betrouwbaar als snel beschikbaar zijn. Daarnaast nemen wij onze verantwoordelijkheid als internationaal marktleider en delen wij onze kennis met onze klanten over de hele wereld.

Want wij zijn ervan overtuigd:

Kwaliteit is alles. Zonder kwaliteit is het niets.