FAQ's

 

Waar kan ik de producten van Viega kopen?

U kunt de producten van Viega enkel via de installateur verkijgen en bij geselecteerde Visign dealers. U kunt eenvoudig een erkende Visign dealer bij u in de buurt vinden via de Visign dealer locator.

Visign dealer locator

Op welke inbouwreservoirs passen de Viega bedieningsplaten?


De Viega bedieningsplaten passen op elke reservoir uit Prevista assortiment. Er is geen verschil tussen een hoekreservoir , een reservoir met planchet ( boven) bediening of een standaard reservoir.

 

Verkoopt Viega zelf onderdelen?

Nee, u  kunt bij Viega niet terecht voor onderdelen. Viega levert de producten aan de sanitaire groothandel, welke deze weer levert aan de erkende installateurs. Viega heeft ook geen service dienst. Echter wij laten u niet in de kou staan. Wanneer u een onderdeel nodig heeft kunt u terrecht bij onze erkende Viega Visign Dealers.

Zijn er vervangende onderdelen te verkrijgen van mijn sifon?


Ja, als uw afdekplaat of bedieningsknop van uw sifon in uw bad of douchebak defect is geraakt zijn er altijd nog vervangende onderdelen te verkrijgen. Deze kunt u verkrijgen bij uw installateur. De adressen van showrooms met uitgebreide kennis van de Viega producten kunt u de Visign dealer locator vinden.

 

Kan ik veranderen van bedieningsplaat?

Ja, als er reeds een Viega bedieningsplaat is gemonteerd kunt u elke bedieningsplaat uit de serie´s Visign for Life, Visign for Style en Visign for More laten monteren. In enkele gevallen hoort hier een nieuw binnenwerk bij. Echter het inbouwreservoir hoeft niet te worden uitgebouwd. 

Let op bij het bestellen van uw bedieningsplaat of u een voorwandelement uit de productlijn Viega Eco Plus of Prevista heeft. Prevista is het meest recente voorwandsysteem welke Viega sinds juni 2020 voert.

U kunt aan de afmetingen van de bedieningsplaat en positie van de spoeling herkennen of u een Viega Eco Plus of Prevista voorwandelement heeft:

Nieuw  Prevista bedieningsplaat

220 x 130 mm en grote spoeling links

Oud Viega Eco Plus

271 x 140 mm grote spoeling rechts