FAQ's

Waar kan ik de producten van Viega kopen?

U kunt de producten van Viega enkel via de installateur verkijgen en bij geselecteerde Visign dealers. Een overzicht van de erkende Visign dealers kunt u hieronder downloaden. 

Op welke inbouwreservoirs passen de Viega bedieningsplaten?

De Viega bedieningsplaten passen op elke reservoir uit de serie Viegaswift, Viega Eco Plus, Steptec en Mono. Er is geen verschil tussen een hoekreservoir , een reservoir met planchet ( boven) bediening of een standaard reservoir.

5. Verkoopt Viega zelf onderdelen ?

Nee, u  kunt bij Viega niet terecht voor onderdelen. Viega levert de producten aan de sanitaire groothandel, welke deze weer levert aan de erkende installateurs. Viega heeft ook geen service dienst. Echter wij laten u niet in de kou staan. Wanneer u een onderdeel nodig heeft kunt u terrecht bij onze erkende Viega Visign Dealers.

Zijn er vervangende onderdelen te verkrijgen van mijn sifon?

Ja, als uw afdekplaat of bedieningsknop van uw sifon in uw bad of douchebak defect is geraakt zijn er altijd nog vervangende onderdelen te verkrijgen. Deze kunt u verkrijgen bij uw installateur. Voor adressen van showrooms met uitgebreide kennis van de Viega producten kunt het "Visign dealer overzicht" downloaden.

Kan ik veranderen van bedieningsplaat ?

Ja, als er reeds een Viega bedieningsplaat is gemonteerd kunt u elke bedieningsplaat uit de serie´s Visign for Life, Visign for Style en Visign for More laten monteren. In enkel gevallen hoort hier een nieuw binnenwerk bij. Echter het inbouwreservoir hoeft niet te worden uitgebouwd.