Tips

Op deze pagina vindt u enkele tips van Viega. Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Het opnieuw in gebruik nemen drinkwaterinstallatie

 

Om de drinkwaterkwaliteit te kunnen garanderen, moet rekening worden gehouden met drie belangrijke en elkaar beïnvloedende factoren: waterverversing, watertemperatuur en de doorstroming van leidingen. Deze factoren verdienen extra aandacht nu de lock-down door het Covid-19 virus stapje voor stapje wordt opgeheven. Viega geeft enkele tips waar u rekening mee moet houden.

Tips

Niet vergeten regelmatig spoelen

 

 

 

Nu horecagelegenheden geen bezoekers meer mogen ontvangen en het dagelijkse leven  in veel openbare omgevingen stil komt te liggen, is het goed om even stil te staan bij de drinkwaterkwaliteit. In dit artikel zijn enkele tips voor u samengebracht. 

Tips

Highlights Prevista

 

 

 

De belangstelling voor het nieuwe Prevista voorwandsysteem is groot en het aantal toepassingen van de drie Prevista-varianten neemt in snel tempo toe. Viega heeft daarom 6 tips voor Prevista voor u op rij gezet.

6 tips

Online tool Prevista Dry Plus

 

Viega biedt sinds kort een online tool waarmee Prevista Dry Plus, de speciale uitvoering van het voorwandsysteem voor railmontage, kan worden geconfigureerd en geselecteerd. De nieuwe online configurator van Viega leidt de installateur in drie simpele ontwerp- en berekeningstappen naar het gewenste eindresultaat.

Online tool

Vloerverwarming installeren: 5 tips van Viega

 

 

 

U heeft besloten om vloerverwarming te installeren? Dan heeft Viega 5 tips voor u die u bij de installatie in acht moet nemen.

TIPS

Vakantie: 5 tips voor legionellapreventie

 

De vakantieperiode staat voor de deur; een periode waarin drinkwaterinstallaties -thuis of op kantoor- langere tijd niet worden gebruikt. Viega zette 5 tips op een rij voor legionellapreventie tijdens en na de vakantieperiode.

TIPS

Vijf tips voor afvoertechniek

 

 

Viega presenteert 5 tips voor de afvoertechniek.

TIPS