Temponox Projecten competitie

Ben jij een toegewijde vakman in leidingsystemen en perstechniek? Heb je een indrukwekkend installatieproject vol trots afgerond met Viega Temponox? Dan is dit jouw kans om te schitteren! Doe mee aan de "Temponox Project Competitie" en deel jouw mooiste Temponox installatiefoto's met ons op LinkedIn.

Onze jury van experts zal de inzendingen beoordelen op creativiteit, vakmanschap en originaliteit. We hebben maar liefst drie prijzen te vergeven aan de meest indrukwekkende installatieprojecten! Bekijk de actievoorwaarden onderaan deze pagina.

  • Eerste Prijs: Viega Pressgun 6 Plus ( twv € 1909,60)
  • Tweede Prijs: Weber Performer Premium (twv €500)
  • Derde Prijs: Sonos Era 100 speaker (twv €265)

Deel je installatieproject vandaag nog op LinkedIn en vergeet niet om ons Linkedin kanaal Viega Nederland te taggen en de hashtag #Viega te gebruiken. Wie weet word jij wel een van onze drie gelukkige winnaars!

Belangrijke data:

  • Competitieperiode: 15 september 2023 - 1 december 2023
  • Winnaarsaankondiging: 6 december 2023

Neem deel aan de "Temponox Projecten Competitie" en laat jouw installatietrots stralen!

De actievoorwaarden tref je onderaan deze pagina.

Actie Voorwaarden Temponox Projecten competitie

1. Organisator:

De "Temponox  projecten competitie " (hierna aangeduid als "de Competitie") wordt georganiseerd door Viega Nederland gevestigd te Naarden (hierna aangeduid als "de Organisator").

2. Deelname:

2.1 De Competitie staat open voor alle professionele installateurs en vakmensen op het gebied van leidingsystemen en perstechniek, werkzaam in Nederland, die een LinkedIn-account hebben.

2.2 Medewerkers van de Organisator en hun directe familieleden zijn uitgesloten van deelname.

3. Periode:

3.1 De Competitie begint op 15 September 2023 en eindigt op 1 december 2023.

3.2 De installatie van het project met Temponox mag eerder hebben plaatsgevonden, maar de foto moet binnen de competitieperiode op LinkedIn worden geplaatst.

4. Deelnamevereisten:

4.1 Deelnemers moeten een foto van hun beste installatieproject met een Temponox project plaatsen op hun LinkedIn-profiel, met vermelding van de hashtag #Viega in de beschrijving.

4.2 Deelnemers moeten ook de Organisator Viega Nederland taggen in hun LinkedIn-post om ervoor te zorgen dat de inzending wordt opgemerkt.

4.3 De foto moet duidelijk de installatie met het Viega leidingsysteem Temponox en/of perstechniek laten zien.

5. Beoordeling en Selectie van de Winnaar:

5.1 De winnaar wordt geselecteerd op basis van de kwaliteit van de installatiefoto en de bijbehorende beschrijving. Creativiteit, vakmanschap en originaliteit worden gewaardeerd.

5.2 Een jury van deskundigen van de Organisator zal de inzendingen beoordelen en de winnaar kiezen.

5.3 De winnaar wordt op 6 december 2023 bekendgemaakt op de LinkedIn-pagina van de Organisator.

6. Prijs:

Er zijn drie prijzen te winnen te weten:

  • Eerste Prijs: Viega Pressgun 6 Plus ( twv € 1909,60)
  • Tweede Prijs: Weber Performer Premium (twv €500)
  • Derde Prijs: Sonos Era 100 speaker (twv €265)

7. Aansprakelijkheid:

De Organisator is niet verantwoordelijk voor verloren, verlate, beschadigde, onvolledige of onleesbare inzendingen, noch voor technische problemen die kunnen leiden tot het niet ontvangen van inzendingen.

8. Privacy:

Deelnemers gaan ermee akkoord dat hun inzendingen openbaar gedeeld kunnen worden op de sociale media-kanalen van de Organisator voor promotionele doeleinden. Persoonlijke gegevens van deelnemers worden conform de geldende wetgeving inzake gegevensbescherming behandeld.

9. Algemene Voorwaarden:

9.1 Deelnemers moeten zich houden aan de regels en voorschriften van LinkedIn bij het plaatsen van hun inzendingen.

9.2 De Organisator behoudt zich het recht voor om de Competitie te annuleren, op te schorten of te wijzigen als er onvoorziene omstandigheden zich voordoen.

10. Contact:

Voor eventuele vragen of opmerkingen over de Competitie kunnen deelnemers contact opnemen met marketing via marketing@viega.nl

Door deel te nemen aan de Competitie, gaan de deelnemers akkoord met deze actievoorwaarden. De beslissingen van de jury zijn definitief en bindend.

Veel succes aan alle deelnemers!