Beurzen & Evenementen

Viega prominent aanwezig op de VSK beurs

Van 6 t/m 9 februari vindt  de VSK plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. En natuurlijk is Viega ook dit jaar weer van de partij! Met nieuwe producten, interessante demonstraties, een Prevista competitie en een compleet team dat klaar staat om u te adviseren! Volg de link 'TOEGANGSKAART' voor een gratis entreekaart voor de beurs.

Viega staat dit jaar in hal 11 vooraan bij de entree!

Openingstijden
6 februari, 9:30 uur – 17:30 uur
7 februari, 9:30 uur – 17:30 uur
8 februari, 9:30 uur – 20:30 uur
9 februari, 9:30 uur – 17:00 uu

Prevista Challenge

Viega grijpt de VSK 2024 ook aan voor de Prevista Challenge. Een even spannende als leerzame manier om u kennis te laten maken met het Prevista voorwandsysteem. Wat is de bedoeling? Iedere dag kunnen installateurs op de stand van Viega de installatie- en montagevoordelen van Prevista zelf ervaren. Om het voor u nog iets spannender te maken, is er dagelijks voor de deelnemers een prijs te winnen. Wie als snelste het Prevista voorwandsysteem monteert, maakt zo dagelijks kans op een fraaie draadloze JBL speaker! Meedoen? Meld u alvast aan en bezoek dan de Viega stand tijdens één van de beursdagen en laat zien hoe snel u bent.

Meld je aan

Gratis toegangskaart

Een gratis toegangskaart aanvragen is eenvoudig, volg de link, vul uw gegevens in en u ontvangt per email uw toegangskaart. Houd onze socials en nieuwsbrief in de gaten voor onze beursacties!

Toegangskaart