Viega versterkt salesteam

Naarden, 27-jul-2021

Viega heeft het salesteam verder versterkt.  Nieuw bij de fabrikant en leverancier van buisleidingsystemen, voorwand- en afvoertechniek is accountmanager Maurice Geuns.

Maurice Geuns trad op 1 juni jl. in dienst van Viega als Accountmanager Installatietechniek. Hij was tot voor kort actief als accountmanager bij een technische groothandel binnen de elektrotechniek, verwarming, sanitair en ventilatietechniek.  Maurice wordt contactpersoon voor  installatiebedrijven voor de regio Zuid-Nederland. Hij staat vol enthousiasme klaar om hen van dienst te zijn.

Terug
  • Over de onderneming

    Met wereldwijd meer dan 5.000 medewerkers behoort de Viega Groep tot de belangrijkste producenten van installatietechniek. Vanuit negen locaties wordt aan het succes van Viega gewerkt. Op 4 locaties in Duitsland worden de producten vervaardigd. Speciale oplossingen voor de Noord-Amerikaanse markt worden in McPherson (VS) geproduceerd; in Wuxi (China) ligt het zwaartepunt op productie voor de Aziatische markt. Door de focus en kernactiviteiten te richten op de installatietechniek wordt een constante groei mogelijk. Naast buisleidingsystemen behoren voorwand- en afvoertechniek tot het productenprogramma. Het assortiment omvat circa 17.000 artikelen die nagenoeg overal worden toegepast: in de gebouwentechniek, de utiliteit alsook in industriële installaties en de scheepsbouw.

    De start van de familie-onderneming vond plaats in 1899 te Attendorn (Duitsland). Al in de 60-er jaren werd een start gemaakt met internationalisatie. Tegenwoordig worden producten van Viega wereldwijd toegepast. De verkoop verloopt grotendeels via eigen verkoopkantoren in verschillende landen.