Designklassieker nu ook in trendy matzwart

Foto´s

Volledige beschrijving

Vakpers

Naarden, 23-apr-2020

De kleur zwart heeft de afgelopen jaren veel terrein gewonnen op het gebied van interieurdesign en badkamerinrichting. Steeds vaker wordt daarbij gekozen voor een matte uitvoering die de badkamer of toilet een luxe en tegelijkertijd ingetogen en elegante uitstraling geeft. De nieuwe matzwarte uitvoering van de Visign for Style 20 bedieningsplaat sluit naadloos op deze trend aan.

Designklassieker

De bedieningsplaat Visign for Style 20 is een echte designklassieker. De rechthoekige vorm van de bedieningsplaat wordt speels onderbroken door ronde bedieningsknoppen. De gewenste spoelhoeveelheid (2 - 4 liter of 3½ - 7½ liter) is eenvoudig herkenbaar aan de omvang van de bedieningsknoppen. De bolle en holle uitvoering van de afzonderlijke bedieningsknoppen is een fraai designaspect dat de bedieningsplaat letterlijk en figuurlijk een extra dimensie geeft. De bedieningsplaat is met een hoogte van 8 mm flinterdun. Een zeer strak en elegant beeld ontstaat door de bedieningsplaat tegelvlak te installeren. Hiertoe wordt een speciaal inbouwframe geleverd, dat eenvoudig is aan te passen aan uiteenlopende tegeldikten.

Visign for Style 20 kan worden gecombineerd met alle Viega Prevista inbouwreservoirs en kan daarbij zowel aan de voor- als bovenzijde worden gemonteerd. De matzwarte uitvoering van Visign for Style 20 laat zich harmonieus integreren in de badkamer en vormt door het design een waardevolle aanvulling op andere matzwarte interieurelementen, zoals sanitairkeramiek en verlichtingsschakelaars.

Visign-programma bedieningsplaten

Het Visign-bedieningsplatenprogramma van Viega omvat de lijnen Visign for More en Visign for Style. Beide onderscheiden zich door hun comfort en aansprekend design en zijn sinds de introductie bekroond met talrijke internationale designprijzen. Met WC-bedieningsplaten in meer dan 50 designvarianten die standaard in spannende materiaalcombinaties en speciale kleuren verkrijgbaar zijn, kan de badkamer volledig individueel worden  vormgegeven. Contactloze bediening, actuele sanitairkleuren, rvs-uitvoeringen en montagesets voor tegelvlakke inbouw, maken het Visign-programma compleet. De bedieningsplaten zijn leverbaar in verschillende materialen en materiaalcombinaties voor wc en urinoir. 


Over de onderneming

Met wereldwijd meer dan 4.000 medewerkers behoort de Viega Groep tot de belangrijkste producenten van installatietechniek. Vanuit negen locaties wordt aan het succes van Viega gewerkt. Op 4 locaties in Duitsland worden de producten vervaardigd. Speciale oplossingen voor de Noord-Amerikaanse markt worden in McPherson (VS) geproduceerd; in Wuxi (China) ligt het zwaartepunt op productie voor de Aziatische markt. Door de focus en kernactiviteiten te richten op de installatietechniek wordt een constante groei mogelijk. Naast buisleidingsystemen behoren voorwand- en afvoertechniek tot het productenprogramma. Het assortiment omvat circa 17.000 artikelen die nagenoeg overal worden toegepast: in de gebouwentechniek, de utiliteit alsook in industriële installaties en de scheepsbouw.

De start van de familie-onderneming vond plaats in 1899 te Attendorn (Duitsland). Al in de 60-er jaren werd een start gemaakt met internationalisatie. Tegenwoordig worden producten van Viega wereldwijd toegepast. De verkoop verloopt grotendeels via eigen verkoopkantoren in verschillende landen.