Viega prominent aanwezig op VSK beurs

Van 17 t/m 20 mei vindt de 25e editie van de VSK plaats. En natuurlijk is Viega ook dit jaar weer van de partij! Met nieuwe producten, interessante demonstraties, een Prevista competitie en een compleet team dat klaar staat om u te adviseren! Volg de link 'TOEGANGSKAART' voor een gratis entreekaart voor de beurs.

Prevista Challenge

Viega grijpt de VSK 2022 ook aan voor de Prevista Challenge. Een even spannende als leerzame manier om u kennis te laten maken met het Prevista voorwandsysteem. Wat is de bedoeling? Iedere dag kunnen installateurs op de stand van Viega de installatie- en montagevoordelen van Prevista zelf ervaren. Om het voor u nog iets spannender te maken, is er dagelijks voor de deelnemers een prijs te winnen. Wie als snelste het Prevista voorwandsysteem monteert, maakt zo dagelijks kans op een fraaie draadloze JBL speaker! Meedoen? Meld u alvast aan en bezoek dan de Viega stand tijdens één van de beursdagen en laat zien hoe snel u bent.

Meld je aan

Gratis toegangskaart

Een gratis toegangskaart aanvragen is eenvoudig, volg de link, vul uw gegevens in en u ontvangt per email uw toegangskaart. Houd onze socials and nieuwsbrief in de gaten voor onze beursacties!

Toegangskaart
Toegangskaart
Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website voor u zo prettig mogelijk te maken, de website te kunnen verbeteren en statistische gegevens te verzamelen. De cookies worden niet gebruikt om gebruikersprofielen aan te maken. Aanvullende informatie vindt u in onze Privacy policy