Terugdraaien Terugdraaien

Viega Relatie Event 

1 ½ meter afstand houden, thuiswerken, Zoom- of Teamsmeetings – na maanden lang ontregeld te zijn, krijgt het gewone leven weer wat vorm. Eindelijk kunnen we elkaar weer één-op-één ontmoeten, maar we merken dat de agenda's van iedereen daarom ook erg vol zitten. Daarom nodigen wij je als Viega relatie graag alvast uit voor het Viega Relatie event op 19 mei 2022.

Het Viega Relatie Event brengt de installatiebranche samen voor een korte presentatie over Viega en de meeste recente innovaties maar vooral voor een attractief activiteitenprogramma. Natuurlijk wordt tijdens het gezellige samenzijn gezorgd voor de inwendige mens met lekker eten en drinken.

Mogen we ook op jou rekenen? Meld je vandaag nog aan voor het evenement. Dat kan eenvoudig door onderstaand formulier in te vullen. Uiteraard houden we je daarna op de hoogte.

Tot 19 mei 2022!

Details

Locatie: Eiland van Maurik

Datum 19 mei 2022

Aanvang: 13:30 uur
Start programma: 14:00 uur
Diner & borrel: 17:00 uur
Einde: 20:00 uur

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website voor u zo prettig mogelijk te maken, de website te kunnen verbeteren en statistische gegevens te verzamelen. De cookies worden niet gebruikt om gebruikersprofielen aan te maken. Aanvullende informatie vindt u in onze Privacy policy